Известие

Collapse
No announcement yet.

Блокирала задна врата на Alfa Romeo 159SW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Блокирала задна врата на Alfa Romeo 159SW

Здравейте, колеги!
    Моля, ако можете да помогнете със съвет, тъй като не знам към сервиз ли да се запътя, какво да правя...
    Едната задна врата блокира и не се отваря, проблемът е, че съм включила защитата за деца и отвътре също не се отваря. Допускам, че докато съм натискала бутона за отключване, детето е дърпало дръжката в същия момент и нещо се е прецакало. Пробвах- палих, гасих, заключвах от копче, отключвах, не става...
    Ужасно съм притеснена

Някой ключар, колега, който се занимава и с автомобилни ключалки е решението. при мен също така се случи и такъв ключар ми отвори колата. вади се уплътнението на прозореца отдолу, и със някакъв крив инструмент, подобен на дълга тел, с извивка на края се издърпва жилото и се отваря колата, самото жило е закрепено в пластмасови щипки и се измъква при по силен напън.
    след това, се сваля кората на вратата, и жилото се намества обратно във водачите - щипките.
    нищо страшно.
    ако си от бургас, майстора е в кооперацията до била в к/с Славейков.
    Alfa 156 1.9 JTD 105
    Alfa 159 1.9 JTDm 150

Comment

Много благодаря! Не съм в Бургас, но разбирам към какъв вид майстор трябва да се ориентирам. Успокоих се, че поне не съм направила голяма беля

Comment

Working...
      X